Kodak Ağ Bağlantılı ve Profesyonel Tarayıcılar

Kodak Tarayıcı, doküman tarayıcı almak isteyen kişiler için pek çok seçenek sunmaktadır. Ağ bağlantılı, departmantal; iş grubu için özellikle tasarlanmış ya da özel üretim birçok doküman tarayıcıyı Kodak aracılığı ile elde etmeniz mümkündür.

Ağ Bağlantılı Tarayıcılar

İsminden de anlaşılabileceği üzere, ağ bağlantısı ile çalışan bu aygıtlar; Kodak’ın ürün grubu içerisinde yer almaktadır. ‘Scan Station 710’ ve ‘Scan Station 730EX’ tercih edebileceğiniz aygıtlardandır. Scan Station 710 dakikada 70 sayfayı tarayabilme özelliğine sahiptir. Bununla beraber aygıt, dokunmatik ekranlıdır. Çift yüz özelliği bulunur ve aygıta ses eklemek isterseniz bunu da tercih edebilirsiniz. Scan Station 730EX cihazı ile günde 6.000 sayfayı tarayabilirsiniz. FAX ve ses ekleme özelliğine sahip olması nedeni ile birçok kişinin favorileri arasında yer almaktadır.

Özel Üretim Tarayıcılar

Kodak üretim doküman tarayıcılardan birini elde etmek istiyorsanız, markanın çok fazla ürün çeşitliliğine sahip olduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca her yeni gün stoklarına yeni ürünler ekleyen Kodak, profesyoneller için birçok ileri üretim tarayıcıyı piyasaya sürmüştür.

İ4200 Plus, üretim grubu tarayıcıların içerisinde en çok bilinenlerindendir. Dakikada 100 sayfayı, gün bazında ise 30.000 sayfayı tarama özelliğine sahiptir. Hız/ sayfa kapasitesi, piyasada yer alan birçok doküman tarayıcıdan daha gelişmiştir. Smart Touch teknolojisine sahip, yüksek hızlı bir aygıt arıyorsanız, i4200 Plus’ı tercih edebilirsiniz.

Kodak Perfect Page Teknolojisi

İ5250, Perfect Page olarak adlandırılan ‘Mükemmel Sayfa’ teknolojisi ile farklılık yaratmaktadır. Dakikada 150 sayfayı tarayabilen bu tarayıcı günde limitsiz birçok sayfa çekebime özelliğine sahiptir. Çift yüzü bulunan, mükemmel sayfa teknolojisine sahip olan aygıt, kontrollü dizgi de yapmaktadır.

NG9150, her çeşit dökümanı taramak isteyen şahıs ya da firmaların ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Günde 150.000 sayfaya kadar tarayabilen bu aygıt, tek renk; renkli ya da isteğe bağlı olarak gri tonlarında tarama yapabilme şansı tanımaktadır.

Kontrollü sayfa hizalama özelliğine sahip bir doküman tarayıcı elde etmek isteyenler, günde 75.000 sayfa tarama özelliğine sahip olan i4650’yi ya da i4600 Plus’ı tercih edebilirler. Ürünlerin ikisi de çift yüz teknolojisine sahip olmakla birlikte, İmaj filtreleme teknolojisi de bünyesinde barındırmaktadır.

Ürünlerin her biri farklı özelliklerde olup, mevcut beklentilerinizi karşılamak adına sürekli olarak güncellenmektedir. Dilerseniz, hızlı tarama özelliği olan bir aygıtı Kodak aracılığı ile satın alabilir, imaj filtreleme teknolojisi barındıran doküman tarayıcılardan; bütçenize uygun olanı Kodak’a özel fiyatlarla satın alma şansı bulabilirsiniz.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir